SISTE NYTT

Ny MidttrafikLive-versjon lansert med forbedringer

MidttrafikLive, den populære appen for offentlig transport i Midtjylland, har nettopp utgitt en ny oppdatering med spennende nye funksjoner for å forbedre brukeropplevelsen.

 

En av de mest bemerkelsesverdige forbedringene er implementeringen av ekte ruteforløp på kartet. Tidligere hadde bussrutene på kartet en tendens til å "kutte hjørner," noe som kunne være forvirrende for brukerne. Den nye versjonen sikrer at ruteforløpet alltid følger veien nøyaktig, noe som gjør det enklere for passasjerene å navigere.

 

I tillegg vil brukerne nå motta bedre kundemeldinger ved store arrangementer, hvor det er mange endringer i et bestemt område. Dette vil sikre at brukerne blir informert så snart de beveger seg inn i området, noe som kan være spesielt nyttig under festivaler eller lignende arrangementer, hvor det er endringer på flere ruter i en bestemt periode.

 

Til slutt introduserer den nye versjonen av MidttrafikLive også en funksjon for rute-personalisering. Dette gir brukerne muligheten til å velge sine personlige favoritt-ruter, som vil bli vist som standard ved oppstart av appen, noe som gjør det enda enklere for dem å planlegge sine reiser.

 

Adibus er stolte av å kontinuerlig hjelpe med å forbedre MidttrafikLive for Midttrafik.Se vårt nyhetsarkiv