SISTE NYTT

Adibus installerer utstyr i 40 nye busser i Randers

Vi er glade over å ha fått tilliten med å installere utstyr i 40 nye busser i Randers, gjennom operatørene Umove og Fårup Rute- og Turist. De nye bussene ble satt i drift søndag 9. august, med følgende utstyr levert fra Adibus:

 

RealTime: Passasjerene blir automatisk informert om neste stopp, forsinkelser, byttealternativer til andre busser / tog osv.

 

Automatisk Passasjertelling (APC): Transportøren får en optimal og nøyaktig oversikt over antall av- ​​og påstigninger. Slutt på manuelle og unøyaktige tellinger.

 

Reisekortintegrasjon: Sanntidsskjermen som sjåføren bruker er integrert med reisekortet - så bl.a. turvalg bryter gjennom og frigjør sjåføren fra arbeidsoppgaver.

 

Fårup Rute- og Turist har også fått installert følgende:

 

Wi-Fi: gir passasjerer et pålitelig Wi-Fi-nettverk mens du kjører. Passasjerer kan uanstrengt bruke tiden sin om bord på å sjekke e-post, surfe på nettet og holde seg oppdatert under reisen.

 

I Adibus setter vi æren vår i første rekke i at jobben vi gjør både er av innovativ karakter og høy kvalitet gjennom alle ledd. adibus har spesialisert seg på å levere løsninger som forbedrer reiseopplevelsen til passasjerene, samt i å bistå oppdragsgivere og operatører med IT-løsninger med mål om en bedre kollektivtrafikk.Se vårt nyhetsarkiv