SISTE NYTT

Adibus Automatisk hastighetsbegrensning (ASL)

Adibus er stolte av å introdusere vårt nyeste produkt, adibus Automatisk hastighetsbegrensning (ASL), som vi har implementert i samarbeid med Tidebuss på busser fra VanHool, Solaris og Golden Dragon. Denne banebrytende teknologien er designet for å forbedre sikkerheten og effektiviteten i transportsektoren.

 

ASL - Hva er det?
ASL er en intelligent løsning for hastighetsbegrensning skreddersydd for transportører og trafikkselskaper. Den bruker avansert teknologi for å overvåke kjøretøyets hastighet og tilpasse den i sanntid for å overholde gjeldende hastighetsgrenser.

 

Hvordan fungerer det?
ASL er utstyrt med avanserte sensorer og GPS-teknologi som nøyaktig registrerer kjøretøyets posisjon og hastighet. Når kjøretøyet nærmer seg en hastighetsbegrensning, justerer ASL automatisk hastigheten for å overholde lovens krav. Dette bidrar til å forhindre hastighetsoverskridelser og forbedre trafikksikkerheten. Kjøretøyet kan rett og slett ikke overstige hastigheten som er satt.

 

Fordeler med ASL:

  • Sikkerhet: ASL reduserer risikoen for hastighetsoverskridelser og de mulige farene de medfører.
  • Lovlig overholdelse: Med ASL er du alltid innenfor de angitte hastighetsgrensene, noe som minimerer risikoen for bøter.
  • Drivstoffeffektivitet: Ved å kjøre med optimal hastighet kan du redusere drivstofforbruket og forbedre ditt miljømessige fotavtrykk.
  • Komfort i byen: Med ASL kan visse soner, for eksempel bygater, defineres der hastigheten skal begrenses, og kjøretøyet vil derfor ikke kunne kjøre mer enn for eksempel 20 km/t.

 

Lær mer om ASL:
Besøk vår nettside her for mer informasjon om Adibus Automatisk hastighetsbegrensning (ASL). Du kan også kontakte vårt team for å diskutere hvordan ASL kan tilpasses dine spesifikke transportbehov.

 

Med ASL fortsetter Adibus å levere innovative løsninger til transportbransjen, med fokus på sikkerhet, effektivitet og overholdelse av lover og regler.

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

 

Henrik Eriksen, hke@adibus.com



Se vårt nyhetsarkiv